elingustavson.blogg.se

Det är det enkla, som gör det stora.

Lördag och mycket inspiration

Publicerad 2015-02-28 21:45:44 i Allmänt,

Gokväll på er! Denna lördag har gått i en redigt tempo. Vi åkte iväg till Jimmy & Tone, jocke skulle hjälpa till med en tvbänk bland annat. Så killarna åkte iväg och fixade hem paketen från Ikea och vi andra umgicks, Tone slängde ihop världens godaste paj som vi festade på när de andra kom tillbaka. Jag älskar att träffa människor man blir inspirerad och peppad av. Tone är just en sån person, jag känner mig full av inspiration.
Pajen hon gjorde var sockerfri och glutenfri och överlägset den godaste paj jag någonsin ätit, till den hade hon gjort en kokosgrädde. Drööömmen!
  Hon har också en liten mops, Elton och lilla E blev bästa vänner. Elton var väldigt skeptisk i början men när det la sig så var de tillsammans hela tiden! 

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och tankarna snurrar runt bland matlagning, nya råvaror och ett hälsosammare tänk! Tack Tone! 


Elton ligger och sover tungt efter att ha busat med E, hon var ute efter hans nappar hela tiden! 

Om

Min profilbild

Elin

Just nu är jag mammaledig ett tag till innan jag återgår till mitt frisörjobb helt igen och vi väntar på nycklarna till vårt alldeles egna hus. I min blogg kommer ni läsa om vår familjs vardag! Hoppas ni trivs och blir lite inspirerade!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela