elingustavson.blogg.se

Det är det enkla, som gör det stora.

Efter regn kommer sol

Publicerad 2015-07-30 20:41:25 i Allmänt,

Gokväll där ute! Jag har lagt mig tillrätta i sängen framför Sommar med Ernst! Perfekt efter en låång varm dusch och en rätt lång dag! 
På förmiddagen hängde vi hos kusinerna på en mysig lek/kaffedate! Elton var så trött när vi kom hem att han inte ens orkade äta upp lunchen... Han sörplade i sig sin välling istället och sov läänge. Jag hann ringa alla möjliga olika viktiga samtal under tiden och vila en stund. 
Eftermiddagen spenderade jag på madrassen på Eltons rum med huvudvärk och en konstig känsla i kroppen... Sådär så man bara vill sova (svårt med en lekfull ettåring)! 
Tidigare i veckan köpte vi en skumgummimadrass som ska va inne i Eltons rum, som man kan ligga på om han har svårt att sova och som en plats vi kan sitta och läsa böcker och mysa på! Kommer bli kalasbra i huset sen också. Jag längtar sååååå mycket tills vi flyttar, inreder alla rum varje dag om och om igen och kollar på inredningssidor efter massa fint. 

Nu ska jag be min käraste om en kopp kvällste!
Kram

Om

Min profilbild

Elin

Just nu är jag mammaledig ett tag till innan jag återgår till mitt frisörjobb helt igen och vi väntar på nycklarna till vårt alldeles egna hus. I min blogg kommer ni läsa om vår familjs vardag! Hoppas ni trivs och blir lite inspirerade!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela